Jong Gelre Dome

Vergis je niet! We hebben ook een Rijswijk in Gelderland… dit mooie kleine dorp is het toneel van Jong Gelre Dome! Niet te verwarren met het grote GelreDome in Arnhem, niet met het ZiggoDome in Amsterdam maar gewoon het Jong Gelre Dome in Rijswijk. Met dit tentfeest op locatie de Heuvel, sluiten wij ons tentfeest seizoen kenmerkend af. Ieder jaar proberen we er in oktober een spectaculair feest van te maken wat ons tot op heden altijd is gelukt! Hier niet te verwarren met ThunderDome maar gewoon Jong Gelre Dome! Ondanks dat de weeromstandigheden niet altijd in ons voordeel werken weten we er met elkaar toch een topfeest neer te zetten. Ondanks dat Jong Gelre Dome in omvang iets minder groot is dan Blik op Oranje, doet de sfeer van het tentfeest niet onder en is daarom niet meer weg te denken van onze agenda!


Ben jij lid van Jong Gelre Maurik? Des te meer reden om de agenda in de gaten te houden wanneer Jong Gelre Dome gepland staat!! Voor alle leden van Jong Gelre Maurik doen wij namelijk nog een schepje bovenop de afsluiting van het tentfeestseizoen. Op de zondag na Jong Gelre Dome vindt er een besloten feest plaats, hier proosten, dansen en zingen wij samen met onze leden en sponsoren vanwege het geslaagde seizoen en vieren we dat wij niet de grootste maar wel de gezelligste vereniging van Nederland zijn! Nog geen lid van Jong Gelre Maurik? Ga naar Lidmaatschap.


Benieuwd wanneer Jong Gelre Dome op de planning staat? Kijk in onze agenda en pin de datum vast want ook dit feestje wil je niet missen!

Evenement Informatie

 • DATUM
  17-10-2020
 • TIJD
  21.00 - 02.00
 • LEEFTIJD
  Vanaf 16 jaar (ID verplicht)
 • LOCATIE
  de Heuvel, Rijswijk (Gld)
 • ID
  Verplicht ongeacht de leeftijd!
 • ENTREE
  € 10,00 voor leden is entree gratis!
 • MUNTPRIJS
  € 1,50
Niet de grootste maar wel de gezelligste vereniging van Nederland!

Jong Gelre Maurik

Opvallen met kwaliteit? Of het nu gaat om websites, folders, reclame campagnes of spandoeken. AllerMedia kan het allemaal!