Fiets ‘m d’r in!

Wie heeft er vroeger niet naar gekeken? Het spelprogramma van de TROS… Ter land, Ter Zee en in de Lucht. "Hoog en Droog, Met je As over de Plas, Met Glas van de Schans" noem maar op. Hilarische beelden van deelnemers die te water gaan met hun bijzondere creaties. De variant 'Fiets 'm d'r in' is sinds 2014 neergestreken in Maurik en niet georganiseerd door de TROS maar door de TROTS van de Betuwe, Jong Gelre Maurik. Vanaf de eerste editie mogen we spreken van een groot succes. Het deelnemersaantal groeit ieder jaar weer net als het bezoekersaantal want laten we eerlijk zijn, er is geen beter vermaak dan leedvermaak!

Ieder jaar laten we de deelnemers strijden om verschillende titels. Wie luidt het snelste de bel en mag zich een jaar lang de winnaar van Fiets 'm d'r in noemen?! Wie mag met de prijs naar huis van de mooiste/creatiefste/inventiefste/origineelste bolide? En wie mag zich een jaar lang voorbereiden om zich te herstellen van de pechprijs? Het is een strijd ter titanen dat een prachtig schouwspel oplevert!

Leeftijd
Iedereen die 10 jaar of ouder is mag zich opgeven voor dit prachtige evenement waar het hele dorp voor uittrekt! Deelname kan als individu of als duo maar maak vooral de keuze waarin je wil imponeren, is dat snelheid of creativiteit? Haal je racefiets, mountainbike, spartamet of oude ?ets uit de schuur, knutsel door tot in de late uurtjes en zorg dat je erbij bent bij de volgende editie van dit prachtige evenement!


Kijk in onze agenda om te zien wanneer Fiets 'm d'r in gepland staat zodat je de datum kunt reserveren om dit schouwspel te zien en als je deel wilt nemen aan de strijd je alvast aan je fiets kunt knutselen want dit wil je niet missen!

Evenement Informatie

 • DATUM
  12-07-2020
 • TIJD
  13.00 - 20.00
 • LEEFTIJD
  Vanaf 10 t/m 88
 • LOCATIE
  Sportpark Maurik
 • ID
  Verplicht bij munten kopen
 • ENTREE
  Gratis!
 • MUNTPRIJS
  € 1,50
Inschrijven!
Niet de grootste maar wel de gezelligste vereniging van Nederland!

Jong Gelre Maurik

Opvallen met kwaliteit? Of het nu gaat om websites, folders, reclame campagnes of spandoeken. AllerMedia kan het allemaal!